Üdv!

Fanfiction szerű írást olvashatsz. Próbálok azért eltérni, hogy önmagában is megállja a helyét.
Ha van kedved olvass bele.:)

2011. július 30., szombat

Nem akarja, pedig van

Szóval van új fejezet, csak hol megjeleníti, hol nem, így lehet, hogy most ez sem lesz látható, de mi van, ha mégis?! :D

Szóval a lényeg az, hogy van friss, és lessétek majd! :)

Csók néktek, és Jó éjt!

2 megjegyzés:

  1. Szia.Én két napja találtam rá a te kis történetedre és azóta mást sem csinálok,mint ezt olvasom.Nagyon tetszik,mert nem sablonos,tele van csavarral tehát nem unalmas és mikor már azt gondolná az ember h tudja mi következik mindig meglepsz bennünket egy újabb fordulattal.Ráadásként még tele van jó poénokkal is amik szerintem még jobbá teszik az egészet.:)Különlegesen gratulálok neked Damon megjelenítéséhez.Olyan jól leírod őt,mint amilyennek lennie kell!Egyszerűen "imádom" Damont!:)Szerintem benned egy nagyon nagy tehetség van ehhez az íráshoz!!!Sajnos a legújabbat még nem sikerült elolvasnom ,mert nem jeleníti meg.De nagyon várom már a következő fejezeteket!:)

    VálaszTörlés
  2. Szia Névtelen!

    Elmondhatatlanul nagy boldogság volt olvasni a soraidat, komolyan szerintem ez minden történet író álma, hogy ilyen szavakat kapjon, mint amilyenekkel most te ajándékoztál meg.
    Az, hogy valakinek tényleg ennyire tetszik az írásom, az, hogy élvezed, nekem fantasztikus érzés, ezért is várom mindig a visszajelzéseket kommentárokban, vagy ahogy jön, mert ááá... nem tudom elmondani mennyire jó.
    Nem látod, hogy mennyire vigyorgok, mikor ezt írom, és mennyire jól esett a szívemnek míg olvastam a kommentárod, úgyhogy meg sem próbálom már tovább taglalni, amúgy is lehetetlen.:)

    Szóval egyetlen szó van, amivel kifejezhetek mindent, de főleg a hálám a kedves szavaid iránt :
    Köszönöm!

    Csók;
    Kinga

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha kommentár küldésre adtad a fejed, mindig sokat jelent, úgyhogy előre is köszönöm újra!:)=D
Kinga